Functioneel/creatief ontwerp

Functioneel/creatief ontwerp peter 6 februari 2020

Uw interieurbeplanting is bij ons in groene handen. Van een functioneel en creatief ontwerp, de uitvoering tot en met het onderhoud.

We vinden het een uitdaging een passend groenontwerp te maken voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Onafhankelijk van de grootte van de opdracht. Het ontwerp moet altijd creatief, verrassend zijn, maar ook functioneel. De interieurbeplanting moet eenvoudig te onderhouden zijn, zodat onderhouds­kosten altijd binnen de perken blijven.

De laatste jaren zijn we diverse samen­werkingen aangegaan met projectinrichters, om zo een compleet inrichtingsplan voor bedrijven te kunnen verzorgen.

.

Wij nemen u mee in het proces

Onze kennismaking begint met een persoonlijk bezoek aan uw ruimte, waar we niet alleen de fysieke lay-out onderzoeken, maar ook luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften. Dit initiële contact legt de basis voor ons creatieve proces.

Na dit verkennende bezoek stellen we een functioneel en creatief ontwerp op, waarbij we de unieke kenmerken van uw ruimte en uw esthetische voorkeuren integreren. Dit ontwerp wordt zorgvuldig gepresenteerd, en we nemen de tijd om uw feedback te verwerken en eventuele aanpassingen aan te brengen.

Zodra we samen het definitieve ontwerp hebben geperfectioneerd en uw goedkeuring hebben ontvangen, gaan we over tot de uitvoering. Ons ervaren team zorgt voor de installatie, waarbij elk detail met precisie wordt behandeld om het beoogde resultaat te bereiken. We hechten waarde aan vakmanschap en streven naar een vlekkeloze realisatie van het ontwerp dat we samen hebben ontwikkeld.

Maar ons werk stopt daar niet. Na de succesvolle implementatie bieden we u een volledig onderhoudscontract aan. Dit contract verzekert niet alleen de gezondheid en vitaliteit van uw groen, maar geeft u ook de gemoedsrust om te ontspannen en te genieten, wetende dat uw beplanting in de beste handen is.

Kortom, Interieurbeplanting Engelmoer belichaamt niet alleen een groene transformatie van uw ruimte, maar ook een toegewijde reis van samenwerking, creativiteit, en zorgzaamheid. Maak uw ruimte groen, maak het uniek, en beleef de zorgeloze pracht met Interieurbeplanting Engelmoer.

Sinds 1986: Meesters in Groen Ontwerp

Met trots draagt Interieurbeplanting Engelmoer sinds 1986 haar ervaring als een gevestigde naam in het ontwerpen van zowel functionele als creatieve groenconcepten. Onze reis begon met een passie voor het transformeren van binnenruimtes in groene oases, en deze toewijding heeft in de afgelopen decennia gestaag geëvolueerd.

De afgelopen jaren hebben we niet alleen onze ontwerpexpertise verfijnd, maar zijn we ook strategische samenwerkingen aangegaan met vooraanstaande projectinrichters. Deze synergetische partnerschappen stellen ons in staat om niet alleen beplanting te bieden maar ook volledige inrichtingsplannen voor bedrijven te verzorgen. Hierdoor kunnen we een holistische benadering bieden, waarbij groen naadloos wordt geïntegreerd in de bredere visie van bedrijfsinrichting.