Onderhoud

Onderhoud peter 6 februari 2020

Langdurig genieten

Nadat Engelmoer Interieurbeplanting uw kantoorpand heeft ingericht volgens uw wensen, kunt u ervoor kiezen een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Voor het behoud van de beplanting zullen wij u dit altijd adviseren. Engelmoer Interieurbeplanting heeft verschillende typen onderhoudscontracten en wij zullen u uiteraard helpen bij het maken van de juiste keuze voor het onderhoud dat bij de beplanting in uw kantoor past.
Op regelmatige basis komen onze enthousiaste, ervaren medewerkers bij u langs om ervoor te zorgen dat de beplanting in topconditie blijft. Wij zorgen ervoor dat de planten de juiste hoeveelheid water krijgen, worden gesnoeid, schoongemaakt en voorzien van voeding. Tevens zorgen wij voor de bestrijding van eventuele insecten met duurzame bestrijdingsmiddelen.
Uw Groene Toekomst met onderhoud van Interieurbeplanting Engelmoer

Bij Engelmoer Interieurbeplanting begrijpen we dat u misschien al planten van een andere leverancier heeft. Geen zorgen, wij verwelkomen u graag als klant, ongeacht uw huidige leverancier. Als u zich afvraagt of u te veel betaalt voor uw huidige onderhoudscontract, staan wij voor u klaar.

Vraag eenvoudig een vrijblijvende prijsvergelijking aan, en binnen één werkdag onderzoeken wij of we u een kosteneffectiever en kwalitatief beter alternatief kunnen bieden.

Maak de overstap naar Engelmoer Interieurbeplanting en verzeker uzelf van groene pracht en betaalbaar onderhoud.

Deskundige plantenverzorgers

Bij Interieurbeplanting Engelmoer wordt het onderhoud van planten en plantenbakken toevertrouwd aan een team van gepassioneerde en ervaren professionals. Allen hebben een grondige professionele opleiding genoten, waardoor ze met precisie en zorg te werk gaan. 

Onze medewerkers delen een diepgewortelde liefde voor groen en streven naar perfectie in het handhaven van een gezonde en levendige binnen omgeving. Met een schat aan kennis en enthousiasme zetten zij zich in om de groene pracht in uw ruimte te koesteren. Vertrouw op het vakmanschap van ons team voor een weelderige en verzorgde interieurbeleving.

Van Schoonmaak tot Voeding

Creëer een bloeiend groen paradijs met Interieurbeplanting Engelmoer, waar elk detail, van reiniging tot voeding, wordt gekoesterd. Zie hieronder verschillende taken die wij uitvoeren:

  • Reinigen van de planten
  • Regelmatig draaien van plantenbakken
  • Milieubewuste verwijdering van plantmateriaal
  • Snoeien van beplanting
  • Biologische bestrijding van schadelijke insecten
  • Zorgvuldige toediening van de juiste hoeveelheid water
  • Geven van de benodigde voeding voor een langdurige plantenlevensduur
  • Enthousiaste inzet van ons team om uw planten in topconditie te houden.

 

Wilt u ontdekken welke voordelen het uitbesteden van plantenonderhoud voor uw organisatie met zich meebrengt? Neem dan nu contact op!