Moswanden

Moswanden peter 6 februari 2020
Buitengewoon Binnen: Groene Magie met Engelmoer

Breng groene pracht in uw interieur met een moswand van Engelmoer Interieurbeplanting! Onze levendige groenkunst, met een omhulsel van mos, is niet alleen een visueel hoogstandje, maar biedt ook uitmuntende akoestische demping. Een moswand van Engelmoer transformeert uw werkomgeving tot een groen paradijs en is een veelgevraagde aanvulling. 

Het integreren van dit natuurlijke kunstwerk brengt de buitenwereld naar binnen, waardoor uw interieur een harmonieuze en rustgevende sfeer krijgt. Ontdek de magie van groen bij Engelmoer Interieurbeplanting en creëer een kantooromgeving die zowel visueel indrukwekkend als functioneel is!

Moswand logo

 

Transformeer uw interieur met onze unieke moswanden voorzien van uw eigen logo. Deze natuurlijke kunstwerken combineren de rustgevende esthetiek van mos met de kracht van merkidentiteit. Creëer een opvallend statement in elke ruimte, van kantoren tot ontvangsthallen.

Ontdek de veelzijdigheid van onze moswanden en personaliseer jouw ruimte met een groen tintje en uw eigen unieke logo. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken

Ontdek de Voordelen van een Moswand
  • Visuele Pracht: Een moswand is een natuurlijk kunstwerk dat direct de aandacht trekt. Het voegt groen toe aan elke ruimte en creëert een rustgevende en inspirerende omgeving.
  • Akoestische Verbetering: Moswanden fungeren als uitstekende geluidsabsorbers. Ze verminderen galm en verbeteren de akoestiek, wat essentieel is voor een productieve en comfortabele werkomgeving.
  • Luchtzuivering: Mos heeft natuurlijke luchtzuiverende eigenschappen.
  • Onderhoudsarm: In tegenstelling tot levende planten heeft een moswand weinig onderhoud nodig. Het behoudt zijn frisse uitstraling zonder regelmatig water te geven of te snoeien.
  • Duurzaamheid: Moswanden zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze vereisen geen gebruik van pesticiden en behouden hun pracht gedurende lange tijd

De kosten van een moswand

Ontdek de perfect op maat gemaakte moswanden van Interieurbeplanting Engelmoer. Elk ontwerp, elke vorm en afmeting is mogelijk, dankzij onze specialisatie in maatwerk. Onze ambachtslieden creëren deze groene kunstwerken met precisie in ons eigen atelier. Na productie worden de moswanden zorgvuldig bezorgd en op de gewenste locatie gemonteerd. De exacte kosten variëren afhankelijk van uw specifieke wensen.

Ontvang vandaag nog een persoonlijke offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw unieke groene statement.