Over ons

Over ons peter 6 februari 2023
Met trots kan Engelmoer Interieurbeplanting terugkijken op meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen van op maat gemaakte groencreaties voor diverse organisaties. Onze toegewijde professionals gaan verder dan louter creatieve en functionele ontwerpen; ze verdiepen zich in uw visie om uw bedrijfsruimte volledig te transformeren naar uw wensen. Het resultaat? Een omgeving die niet alleen aangenaam en gezond is, maar ook duurzaam, waardoor het welzijn van uw medewerkers wordt bevorderd.

In de afgelopen decennia hebben we met trots talloze bedrijven verrijkt met schitterende beplanting. Sinds onze oprichting in 1986 heeft Engelmoer Interieurbeplanting niet alleen haar rijke ervaring uitgebreid, maar heeft ze ook strategische samenwerkingen gesmeed met vooraanstaande projectinrichters. Hierdoor zijn we nu in staat volledige inrichtingsplannen te bieden, waarbij de naadloze integratie van groen een centrale rol speelt. Laat ons groen spreken en uw werkomgeving transformeren.

Persoonlijk & innovatief

Bij Engelmoer Interieurbeplanting koesteren we een diepgewortelde overtuiging: we brengen niet zomaar groen in ruimtes, maar creëren ervaringen. Onze focus op ongeëvenaarde kwaliteit komt voort uit nauwgezet overleg en het luisteren naar de unieke eisen van onze klanten. In onze drukke dagen is duurzaamheid geen bijkomstigheid, maar een drijvende kracht.

Elk project is doordrenkt met een moderne, frisse benadering – een speels samenspel van innovatie en eigentijdse ontwerpen. Bij Engelmoer wordt elke groene toevoeging niet slechts gezien, maar gevoeld. Ontdek de perfecte fusie van kwaliteit, klantgerichtheid, duurzaamheid en moderniteit in onze groene creaties.

Uit wetenschappelijk onder­zoek blijkt dat beplan­ting zorgt voor het ver­minderen van CO2 en hier­mee bijdraagt aan ver­beteren van de lucht­kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw mede­wer­kers in een gezonde werk­omgeving verblijven en zich hier­door beter kunnen concentreren.
Bewezen is dat als men werkt in een groene omgeving er minder stress wordt ervaren, hetgeen uiteindelijk leidt tot een duidelijk verlaagd ziekteverzuim.
Maak een vrijblijvende afspraak
Wilt u weten wat  intereur­beplanting voor uw bedrijf kan betekenen? Bel +31 (6) 547 285 60 of mail naar info@interieurbeplanting.nl