Over ons

Over ons peter 6 februari 2023
Engelmoer Interieurbeplanting heeft al 25 jaar ervaring in het maken van groenontwerpen die op maat worden samengesteld voor iedere organisatie. Onze specialisten zorgen voor een creatief en functioneel ontwerp.
Wij richten uw bedrijf volledig naar uw wensen in en zorgen daarmee voor een prettige, gezonde en duurzame werkomgeving voor de medewerkers van uw bedrijf.
De afgelopen 25 jaar hebben wij heel veel bedrijven mogen voorzien van prachtige beplanting. Ook is Engelmoer Interieurbeplanting de afgelopen jaren samenwerkingen aangegaan met projectinrichters, om zo een compleet inrichtingsplan voor bedrijven te kunnen verzorgen.
Uit wetenschappelijk onder­zoek blijkt dat beplan­ting zorgt voor het ver­minderen van CO2 en hier­mee bijdraagt aan ver­beteren van de lucht­kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw mede­wer­kers in een gezonde werk­omgeving verblijven en zich hier­door beter kunnen concentreren.
Bewezen is dat als men werkt in een groene omgeving er minder stress wordt ervaren, hetgeen uiteindelijk leidt tot een duidelijk verlaagd ziekteverzuim.
Maak een vrijblijvende afspraak
Wilt u weten wat  intereur­beplanting voor uw bedrijf kan betekenen? Bel 06 547 285 60 of mail naar info@interieurbeplanting.nl