Zijden bloemen

Zijden bloemen peter 7 augustus 2022

Ontdek de tijdloze elegantie van onze zijden boeketten. Ons uitgebreide aanbod combineert verfijnd vakmanschap met realistische details, waardoor elke creatie een blijvende indruk achterlaat.

Elk boeket is zorgvuldig samengesteld om een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw ruimte toe te voegen. Geniet van de pracht van bloemen het hele jaar door, zonder gedoe van onderhoud. 

 

Onderhoudsarme Schoonheid

Een zijden kunstboeket voegt moeiteloos een vleugje schoonheid toe aan uw bedrijfsruimte. Met realistische details en langdurige frisheid biedt het een praktische en onderhoudsarme oplossing voor een blijvend aantrekkelijke uitstraling. 

Het allergievrije karakter draagt bij aan een gezonde werkomgeving, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat de esthetiek langdurig behouden blijft.

Prachtig duurzaam

Zijden bloemen worden gemaakt van kunstmatige materialen wat milieubelasting met zich meebrengt, dit kunnen we helaas niet voorkomen. Toch zijn zijden bloemen aanzienlijk minder schadelijk voor mens en milieu dan verse bloemen. Bij verse bloemen wordt er gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, kunstmatige meststoffen en gekoeld transport. Na slechts 10 dagen verdwijnen ze in de container en begint deze cyclus opnieuw. 

Wij vinden dat dit anders kan! Onze kunstbloemen gaan jarenlang mee en toveren elke dag weer een glimlach op uw gezicht! Dit alles op een meer verantwoorde manier. Hoe fijn is dat!

Uw zijden boeket

Met de zijdenbloemenservice van Interieurbeplanting Engelmoer regelt u snel een prachtig boeket voor elke gelegenheid. Laat uw balie stralen, zet een jubilaris in het zonnetje of steun een zieke medewerker met onze kleurrijke zijdebloemen. Voor ieders smaak en budget hebben we een ruime keuze boeketten. Neem nu contact op!

Ter Inspiratie